Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Grote mobiele zeef van Skako Vibrations en Maskin Mekano.
#1

Skako Vibration heeft een zeefmachine ontwikkeld met en zeefoppervlakte van bijna 11 m² voor een mobiele zeefmachine welk het hart vormt van een nieuw model S1803, de grootste mobiele zeefmachine beschikbaar op de markt.
De zeef kan zonder probleem hoge materiaalstromen verwerken zonder concessies te doen aan de zeefefficiëntie. Een drie-deks zeefmachine wordt aangedreven door een enkele as. De as is aan beide zijde voorzien van lagers en onbelansgewichten. De zeefmachine wordt aangedreven door een enkele elektromotor met nauwelijks 960 rpm. De circulaire slag van de zeefmachine bedraagt ca. 9 mm. Ieder zeefdek heeft een zeefoppervlakte van 1.8 x 6 m.
De gehele zeefmachine staat opgesteld onder een hellingshoek van 18˚. Het bovenste zeefdek wordt aan de zijkant gespannen en de twee onderste dekken wordt aan het einde van de zeefmachine gespannen. Toegang tot het zeefdek voor onderhoud of voor het verwisselen van het zeefdek is heel eenvoudig.
De S 1803 heeft vier transportbanden, die volledig geïntegreerd, zijn hydraulisch in elkaar zijn gevouwen zonder de band te verdraaien, de opzettijd is minder dan 10 minuten.
Voor meer informatie, neem contact op met MATEC massagoed techniek, www.matec.nl.
[Afbeelding: 6509-afb.jpg]


Bijlagen
.pdf brochure_s1803.pdf Grootte: 605.21 KB  Aantal keer gedownload: 430


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)