Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Trogtransporteurs van Klinkenberg
#1

[Afbeelding: Transportschroef1.png]

Klinkenberg is dé expert in de ontwikkeling van schroeftransporteurs. Onze engineers werken met veel passie aan het optimaliseren van de modellen en zien het als een uitdaging om de schroeftransporteurs aan te passen aan uw doelstelling. Dit doen zij met een 3D ontwikkelpakket.

Schroeftransporteurs: trogschroeven en kokertransporteurs
Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw bulkmateriaal te transporteren, vindt u bij Klinkenberg talloze mogelijkheden. Onze trogschroeven zijn open systemen die desgewenst afsluitbaar zijn met een scharnierend deksel. Deze ontwikkelen wij in diverse soorten en maten, aansluitend bij uw wensen. Het grote voordeel van de trogschroeven is dat ze eenvoudig te reinigen zijn, een kritische factor in processen met veel productwisselingen.

Wij hebben ook andere typen schroeftransporteurs; onze kokerschroeven zijn gesloten systemen die ingezet worden in tal van branches. Onder andere de fabrikanten die werken in de voedingsindustrie, farmacie, chemie en kunststofproductie hebben veel baat bij onze schroeftransporteurs. Kokerschroeven zijn onder een hoek van 90 graden opstelbaar en maken zo verticaal transport mogelijk.

Berekende kwaliteit van onze schroeftransporteurs
Met het 3D Cad programma berekenen onze engineers de invloeden van interne en externe krachten op de transportschroeven. Onze kokerschroeven hebben goede drukvaste eigenschappen. Wilt u gebruik maken van onze schroeftransporteurs? Onze verkoopadviseurs begeleiden u door het proces van ontwikkeling en productie, zodat dit gebeurt volgens uw wensen.


Bijlagen
.pdf Trogtransporteur.pdf Grootte: 317.56 KB  Aantal keer gedownload: 346


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)