Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inschrijving Techni-Show Innovatie Awards 2014 geopend
#1

De inschrijving voor de Techni-Show Innovatie Awards 2014 is van start gegaan. De prijzen worden tweejaarlijks uitgereikt aan exposanten - of klanten van exposanten - van vakbeurs Techni-Show. De inzending moet innovatief en relevant zijn voor de metaalindustrie. De innovatie is verfrissend, origineel en praktisch. En het product moet een toegevoegde waarde hebben voor de gebruiker in relatie tot de investeringen en kosten. Inschrijven kan tot 15 november 2013.

De strijd gaat om de vakprijs voor het meest innovatieve product. Daarnaast is een publieksprijs en een Made in Holland Award te vergeven. De vakprijs kent een platina, gouden en zilveren award. Het is na inschrijving aan de jury om de inzendingen te beoordelen op mate van innovatie, marktwaarde, business potentieel en functionaliteit. In januari 2014 worden de genomineerden bekendgemaakt tijdens een persconferentie. De winnaars worden bekendgemaakt op de eerste beursdag van Techni-Show 2014, van 11 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

De jury De jury van de vakprijs voor de Techni-Show Innovatie Awards bestaat dit jaar uit: Reinold Tomberg, (Metaal Magazine, voorzitter van de jury); Franc Coenen (Made in Europe); Rolf Elling (Vraag en Aanbod); Eric Weustink (MetaalNieuws); Harry Steunenberg (Technishow Magazine); Frans van der Brugh (Koninklijke Metaalunie) en Bart Meijer (Saxion).

Inschrijven voor de Techni-Show Innovatie Awards 2014 kan tot en met vrijdag 15 november 2013 via deze link. Hier is ook meer informatie te vinden over de spelregels en beoordelingscriteria.

Winnaars 2012
Bekijk hier een filmpje van de beraadslagingen van de jury om uit de 36 inzendingen van de Techni-Show Innovatie Awards 2012, 10 genomineerden te selecteren. Het Bewerkingscentrum HSM 400 ULP met ITM van GF AgieCharmilles won uiteindelijk de platina vakprijs. Renishaw ging er vandoor met de gouden plak voor de meetopstelling Equator met parallelkinematische structuur. En zilver was voor de Afkantpers HD-1003 ATC NT met automatische gereedschapswisselaar van Amada. Ook het publiek kon een stem uitbrengen. De publieksprijs is gewonnen door Valk Welding met de 3D Free Shape Welding Solution. De operator hulp van Safan was de winnaar van de Made in Holland Award 2012.

Over Techni-Show
Techni-Show is de grootste vakbeurs voor industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen binnen de Benelux. Meer informatie over Techni-Show 2014 is te vinden via www.technishow.nl. Tegelijkertijd met Techni-Show vindt ESEF plaats. Dit is een vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Meer informatie hierover is te vinden via www.esef.nl. Volg beide beurzen ook via Twitter #technishow of #esef.


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)