Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Automatische discontinue totaliserende bunkerweger type BR200x
#1

Bascules Robbe nv is reeds meer dan 160 jaar lang uw betrouwbare partner voor weegapparatuur, als u op zoek bent naar labo weegschalen, weegbruggen, automatische bigbag wegers of bunkerwegers met capaciteit van 200t/u. Telkens starten we vanaf onze bewezen basis principes, maar ons team van ingenieurs zal de weegschaal zodanig aanpassen, totdat al de noden van de klant vervuld zijn (afmeting, atex zonering, capaciteit, producteigenschappen...)

De BR200x bunkerweger is ontworpen voor vrij vallende producten, zoals koffie, cacao, zaden, meel... en heeft een capaciteit van 350m³/u. Bij het ontwerp en de fabricatie van het toestel, gebruiken we enkel onderdelen van wereldspelers, zoals Siemens, Leroy Somer, Schneider ... De rekenkracht van de BR200xl wordt verzorgd door de 9306 indicator, die in eigen huis ontwikkeld is en reeds zijn betrouwbaarheid bewezen heeft in vele van onze projecten. De data van de wegingen kan onmiddellijk doorgestuurd worden naar een server via intranet (ook draadloos) of over het profibus protocol naar een plc verstuurd worden.

De BR200xl kan zowel met een bulldozer of via een transportband beladen worden. De voorraadbunker heeft een inhoud van 12m³, wat voor een vloeiend proces zorgt. Hierdoor kan moeiteloos een capaciteit van 200t/h (bij een soortelijk gewicht van 0,6kg/dm³) gehaald worden. De weegbunker zelf heeft een inhoud van 3,5m³. De transportband is voorzien van een bunker van 2,5m³ en zorgt voor een snelle afvoer van het product. De installatie kan zowel binnen als buiten opgesteld worden en kan ook aangepast worden voor atex zoneringen


Bijlagen
.pdf bunkerweger+BR200xl+ne.pdf Grootte: 691.72 KB  Aantal keer gedownload: 353


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)