Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Verbeterde staande lagerhuizen van SKF
#1

Het SE ontwerp staande lagerhuizen van SKF zijn op drie belangrijke punten verbeterd ten opzichte van de bestaande SNL huizen. Kwaliteit, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid.


Belangrijke verbeteringen
Materiaalverbetering en nieuw ontwerp - resultaat: een stijver en meer robuust huis in vergelijk met de bestaande SNL huizen dit voorkomt vervorming van de voet en boring na bevestiging. De belastbaarheid van deze huizen is in bepaalde richtingen toegenomen. Mede dankzij grotere ribben is de stijfheid hoger.

Verbeterde bewerkingsnauwkeurigheid - geeft een betere opsluiting van het lager en resulteert in langere standtijd van het lager en smeermiddel.

Verbeterde warmteafvoer - resulteert in een lagere bedrijfstemperatuur, langere standtijd van het lager en smeermiddel. De ribben midden onder de voet zijn vergroot en zorgt voor een betere warmteafvoer.

Verbeterde protectie tegen corrosie - de SE huizen zijn goed beschermd tegen corrosie, volgens ISO 12944-2:1998 klas C3. De niet geverfde vlakken zijn voorzien van een anti-corrosie middel.

Verbeterde smeermiddel verdeling - voor een efficiëntere verdeling van het smeermiddel is het nieuwe ontwerp, vanaf maat 511-609 en groter, voorzien van een geïntegreerde flens zodat het smeermiddel via de smeernippel direct in het lager terecht komt. Dit voorkomt verspilling van smeermiddel. De huizen zijn tevens voorzien van een merkteken, in elke hoek, die een vulling van 20 of 40 % aangeven.

Verbetering van het gebruiksgemak - eenvoudiger te monteren en uit te lijnen doordat de huizen in het midden van markeringen zijn voorzien. Tevens zijn er centergaten aangebracht op de plaatsen waar extra bevestigingsgaten geboord kunnen worden. De kap en voet zijn voorzien van duidelijke merktekens om uitwisseling tussen verschillende huizen te voorkomen.Bijlagen
.pdf staande_lagerhuizen.pdf Grootte: 1.92 MB  Aantal keer gedownload: 635


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)