Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SBB Big bag losstation van WAM
#1

[Afbeelding: SBB.jpg]

Beschrijving
Het SBB big bag losstation bestaat uit een stalen frame met lostrechter en een hijsjuk voor het transporteren van de volle big bag van de vorklift naar het losstation.

Functie
Het SBB big bag losstation is een modulair systeem voor het lossen van big bags voor verschillende applicaties. Het eenvoudig aanbrengen van de big bag in de structuur en de stofarme lediging van de big bag, zorgen samen met de andere opties voor een gebruiksvriendelijke oplossing. De vier lussen van de big bag worden aan het hijsjuk bevestigd, dat men op voorhand op de big bag plaatst. Het hijsjuk, met daar de big bag aan, wordt dan door de vorklift opgepikt en in de structuur gehangen. Eens de big bag vast zit op de rubberen dichting aan de loszijde, kan het koordje van de big bag via de inspectiedeur los worden gemaakt en kan de lediging starten.


Technische eigenschappen en voordelen
Uitvoering in staal, RVS 304L, RVS 316L
Beschikbaar in twee bouwgroottes
Verschillende versies mogelijk: in hoogte verstelbare structuur voor beladen met vorklift; voor laden met externe takel, met geïntegreerde takel
Hopper met: toegangsdeur voor opening big bag, triller om productstroming te stimuleren, 1250 of 1500mm trilschotel, 273 mm uitlaat van product, dempers voor de triller, robuuste afdichting in rubber, probleemloze lediging van de hoeken van de big bag (zelfs met gecompacteerde poeders)


Opties en toebehoren
Snijmes voor big bag losstation
Duwers voor lediging big bags met stuurkast
In hoogte herstelbaar frame
Hijsjuk geschikt voor aanpikken door takel
Voedingsgeschikte dichting


Bijlagen
.pdf SBB_EN-DE-FR-IT_1110.pdf Grootte: 1.19 MB  Aantal keer gedownload: 404


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)