Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Maintenance NEXT beursupdate
#1

[Afbeelding: top.jpg]

Laat zien hoe leuk werken in de techniek is!
Op de openingsdag van Maintenance NEXT bespraken vertegenwoordigers van brancheverenigingen het thema ‘Who’s NEXT’ in de ontbijtsessie NEXT Talk. Er werd ingegaan op het paradoxale verschijnsel dat de jeugdwerkeloosheid omhoog gaat, terwijl er in ‘de techniek’ nog veel werk is. Roelf Venhuizen, voorzitter van Profion, roept de onderhoudsindustrie op om ‘uit de kast’ te komen en haar imago op te poetsen: “Het imago van de onderhoudsbranche loopt 15 jaar achter op de werkelijkheid. Bedrijven moeten nóg meer laten zien hoe leuk het is om in de techniek te werken”. Een inspirerende oproep voor alle exposanten en bezoekers van Maintenance NEXT.

[Afbeelding: Foto1_Opening_MaintenanceNEXT2013-nieuwsbrief.jpg]
V.l.n.r.: Roelf Venhuizen van Profion, Cees Alderliesten van Deltalinqs, Lex Besselink van Dutch Institute World Class Maintenance, Piet van der Linden van de NVDO en Ton Huibers van Vlisco Nederland, Maintenance Manager van het jaar 2013.


Maintenance NEXT geopend door Maintenance Manager of the Year
De recent tot Maintenance Manager van het jaar 2013 uitgeroepen Ton Huibers van Vlisco Nederland opende de expo officieel met het verwijderen van een strook hoogwaardig materiaal dat zijn bedrijf produceert voor de Afrikaanse markt.
[Afbeelding: Foto2_Opening_MaintenanceNEXT2013-nieuwsbrief.jpg]
De stof werd verzegeld aangeleverd en volgens Afrikaanse begrippen is het 'not done' om te knippen in een stof die met zoveel liefde en zorg is gemaakt. Daarom is er speciaal voor de opening een extra lint aan vast gemaakt waar wel in geknipt mocht worden.

Videoverslag 1e beursdag
Op de openingsdag van Maintenance NEXT is al volop zaken gedaan en kennis uitgewisseld, zijn ervaringen gedeeld en netwerken opgebouwd en onderhouden.
Klik hier voor de video


Zakendoen met…. ABB op Maintenance NEXT
[Afbeelding: bnrnieuwsbrief.jpg]
BNR was de openingsdag aanwezig op Maintenance NEXT voor een live uitzending van het radioprogramma Zakendoen met…. Diana Matroos en co-presentator Ben van de Burg bespraken met Vice-President Staf Seurinck van ABB Benelux de status quo van de onderhoudsindustrie.

Beluister hier de podcast van de eerste 30 minuten van de uitzending.


Reliability NEXT centraal op woensdag
[Afbeelding: NEXT_Theater.jpg]
Wat is de invloed van betrouwbaarheid van installaties op bijvoorbeeld de marges en het imago van een bedrijf? Veel installaties hebben een respectabele leeftijd, maar draaien met een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Wat is daar voor nodig en wat is de toekomst van reliability? Tijdens NEXT Talk van 9:30 tot 10:15 uur wordt zowel vanuit een producenten- als een innovatieperspectief naar die vraagstukken gekeken. Overige inhoudelijke sessies in het NEXT Theater op de tweede dag brengen verdere verdieping op het dagthema Reliability NEXT. Bekijk hier het programmaschema.


Voor de laatste foto's klik hier


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)