Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ervaren detacheerder in de techniek Brunel Engineering
#1

[Afbeelding: 110228175026.Engineering-manwithwhitehel....520x0.jpg]

Ervaren detacheerder in de techniek
Brunel Engineering brengt sinds 1975 technische specialisten en uitdagende opdrachtgevers bij elkaar. U verzekert zich via Brunel van gedreven technische specialisten die hun vak verstaan. Bij Brunel staan uw wensen voorop. Behalve de juiste persoon wilt u ook de juiste vorm van samenwerking. Wij adviseren u graag over de dienstverlening die het beste bij u past.

Kennis en ervaring
We beschikken over een groot, wereldwijd netwerk. Wij zijn wereldwijd actief, maar hebben een sterke regionale focus gehouden. Onze accountmanagers beschikken over stevige technische kennis en ruime ervaring met bemiddeling van technisch specialisten. Onze selectieprocessen en -procedures zijn bovendien transparant, zodat u inzicht heeft in hoe wij te werk gaan. Deze processen zijn ISO- en VCU-gecertificeerd.

Flexibele personeelsoplossingen
HR-management draait tegenwoordig om flexibele personeelsoplossingen en gevarieerde contractvormen. Brunel Engineering adviseert haar opdrachtgevers
over de meest efficiënte inzet van specialisten. Dit doen wij op basis van een scherpe analyse bij aanvang van een opdracht.

Wat uw behoefte ook is, Brunel helpt met kennis en daadkracht. U kiest uit verschillende vormen van dienstverlening om uw arbeidsvraagstukken in te vullen. Bij projectdetachering heeft u de beschikking over ingenieurs voor de duur van een project of opdracht. Bij voorloopdetachering kunt u de ingenieur na een bepaalde periode vast in dienst nemen. Heeft u interesse in stagiairs of trainees? Ook dan zoeken wij graag het juiste talent voor u.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Plaats uw vacature of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Amsterdam
Arnhem
Deventer
Eindhoven
Enschede
Groningen
Rotterdam
Utrecht
Zwolle

Klik hier voor meer info


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)