Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Overzicht opzakmachines EMT
#1

Small Bag Unit Single
De Small Bag Single Unit is een automatisch zakkenvulsysteem dat zakken vult van 15 tot 50kg. Deze machine is zeer geschikt voor poeder en gegranuleerd materiaal. De Small Bag Single Unit heeft een roestvast stalen weegschaal met een inhoud van 60 kg. Het complete systeem opereert volautomatisch met behulp van een weegindicator. Het is ook mogelijk om de machine handmatig te bedienen. De bediener maakt de zak vast rond de vulmond, alwaar een klem de zak vasthoudt zodat deze in positie blijft. Het gewogen product valt automatisch in de zak. Als de zak gevuld is, laat de klem automatisch los en wordt de volle zak door de lopende band naar de naai- of sealmachine gebracht. De capaciteit van de Small Bag Single Unit is 400 zakken voor open mondzakken en 300 ventielzakken per uur.

Big Bag High Speed
De Big Bag High Speed is een automatisch zakkenvulsysteem dat FIBC (Flexible, Intermediary, Bulk, Containers) zakken vult. De machine weegt en vult automatisch en kan vanaf 100 tot 1250 kg zakken vullen. De hoogte van de vulpijp is instelbaar over een lengte van 400 mm. De big bag wordt met de hand rond de vulpijp bevestigd en vastgehouden. Zo wordt stofvorming tijdens het vulproces voorkomen.De weegschaal trechter lost via een roestvast stalen pijp in de big bag. De big bag staat op de big bag transportband en kan met een heftruck verwijderd worden. Het weegsysteem is voorzien van een weegindicator van Avery Salter Weightronix. Het gehele systeem kan zowel volautomatisch als handmatig worden bediend. De capciteit is 120 big bags van 500 - 600 kg en 60 big bags van 1000 kg per uur.

Small Bag Unit Double
De Small Bag Double Unit is een automatisch zakkenvulsysteem dat zakken vult van 15 tot 50 kg. Deze machine is zeer geschikt voor poeder en gegranuleerd materiaal. De Small Bag Double Unit heeft twee roestvast stalen weegschalen met ieder een inhoud van 60 kg. Het complete systeem opereert volautomatisch met behulp van een weegindicator. Het is ook mogelijk om de machine handmatig te bedienen. De bediener maakt de zak vast rond de vulmond, alwaar een klem de zak vasthoudt zodat deze in positie blijft. Het gewogen product valt automatisch in de zak. Als de zak gevuld is, laat de klem automatisch los en wordt de volle zak door de lopende band naar de naai- of sealmachine gebracht. De capaciteit van de Small Bag Double Unit is 800 zakken voor open mondzakken en 600 ventielzakken per uur.

Big Bag Economic
De Big Bag Economic en Low Profile unit zijn automatische zakkenvulsystemen, gemaakt voor FIBC zakken (Flexible, Intermediary, Bulk, Containers). Deze machines zijn geschikt voor poeder en gegranuleerd materiaal. De big bag wordt met de hand rond de vulpijp bevestigd en vastgehouden. Zo wordt stofvorming tijdens het vulproces voorkomen. De vulhoogte wordt naar aanleiding van de grootte van de big bag bepaald. Het weegsysteem is op de grond geplaatst, waarboven op een rolbaan de band staat. Na vulling wordt de big bag via deze rolbaan band verder getransporteerd. Het weegsysteem is voorzien van een weegindicator van Avery Salter Weightronix.

Het gehele systeem kan zowel volautomatisch als handmatig worden bediend. De machines zijn geschikt om op verschillende manieren te worden opgesteld. De big bag Economic is een vaste machine voorzien van een voorraad vultrechter bovenop. De big bag Low Profile is een verplaatsbare machine die door een shovel kan worden gevuld. De capaciteit van beide machines is 30 ton per uur voor big bags van 1 ton en ongeveer 40 zakken van 500 kg per uur


Bijlagen
.pdf Opzakmachines.pdf Grootte: 657.25 KB  Aantal keer gedownload: 825


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)