Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HPL-techniek: veilig en flexibel explosie onderdrukkingssysteem
#1

Stel: uw installatie is beveiligd door explosieonderdrukking.
Is het tijd voor een reparatie? Dan moet u uw installatie én het onderdrukkingssysteem afzetten. En mag zeker niemand ze terug aanzetten tijdens de werken … Vooral bij installaties die vaak starten, stoppen, en open moeten, is de kans op vergissingen groot.
Interlock beveiligt eenvoudig

Het interlocksysteem van StuvEx behoedt u voor dat soort risico’s. Het werkt met fysieke sleutels, die u alleen kunt verwijderen of gebruiken onder bepaalde omstandigheden.
Stopt u een installatie voor onderhoud? Dan geeft die stop een vrijgavesignaal. Pas dan kunt u de sleutel uit het interlocksysteem halen – en de installatie openen. Zolang de sleutel niet terug op zijn plaats zit, kan niemand de installatie weer opstarten. Geen onaangename verrassingen dus!

Interlock beveiligt verschillende processen
Wilt u een nog sterkere beveiliging? Dan kiest u voor een tweede interlocksleutel – die vrijkomt als u de deur opent. U neemt hem mee naar binnen tijdens uw onderhoud. Zo kan niemand per ongeluk de deur achter u sluiten.
Of wat dacht u van de beveiliging van een ontlastkanaal door een interlock? Zo kan er niemand in voor het proces gestopt is en de beveiligingsbarrière uitstaat. En kan het proces niet opnieuw starten voor de deur naar het kanaal weer dicht is. Zo worden onderhoudsmensen niet per ongeluk geroosterd of geblust …
Benieuwd hoe interlock úw proces veilig houdt?

Klik hier voor meer info


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)