Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Volautomatische leegmachine voor 25 kg plastic zakken
#1

De KAB-12T is een volledig automatische machine voor het legen van 25 kg plastic zakken granulaat in containers of silovulsysteem. De KAB-12T kan een volle pallet met 11 lagen van elk 5 zakken in ca. 8 minuten volledig legen. De toevoer naar de KAB-12T kan worden verzorgd door een vorkheftruck. De afvoer van de lege pallets geschiedt bij de basismachine handmatig.

De volledige machine met alle elektrische, elektronische en mechanische systemen van de KAB-12T zijn uitgevoerd volgens de CE-norm. De machine wordt geleverd met een conformiteitsverklaring. Het laden van de volle pallets en het verwijderen van de lege pallets geschiedt m.b.v. een heftruck. Verder is alles uitgevoerd zonder menselijke tussenkomst.

[Afbeelding: KAB-12T.jpg]

Bij elke cyclus van de KAB-12T wordt mechanisch een laag volle zakken vastgepakt, en worden deze opengesneden zonder verlies van de inhoud. De zakken worden geleegd boven de trechter van het silovulsysteem, of een andere soort container.

Het gebruik van mechanische grijpers zorgt voor de goede verwerking van plastic zakken gevuld met granulaat. De KAB-12T kan van alle soorten zakken op een pallet voor 99,90% legen.
KAB-12T is voorzien van een menugestuurde en gebruiksvriendelijk bediening met touchscreen, en een automatisch bewakingssysteem. In de vultrechter van de KAB-12T zit een niveausensor die de machine stopt als deze vol is. De gebruiker kan de KAB-12T opgeven na hoeveel zakken het legen moet worden gestopt. Dit is makkelijk bij het vullen van big-bags en kleine containers vanuit zakken. De lege zakken kunnen worden verzameld in een opvangcontainer of in een balenpers.

Opties:
Het verzamelen van de lege zakken in een 45 cm plastic hoes in een dichtheid van 100 zakken per meter of lege zakken in balen van 1.000 zakken persen in een afmeting van 70 x 73 cm x variabele lengte.
Automatische afvoer van de lege pallets. (Verkorting laadtijd).
Transportband om drie volle pallets te kunnen laden.
Blaastransportsyeteem voor het vullen van buiten- of binnensilo's.
Schroeftransporteur voor het vullen van big-bags of containers.


klik hier voor meer info


Bijlagen
.pdf KAHL - brochure zakkenleegmachine KAB-12T engels.pdf Grootte: 179.73 KB  Aantal keer gedownload: 705


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)