Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Master Engineering bestaat 10 jaar!
#1

Master Engineering B.V. uit Heteren viert deze week haar tweede jubileum. 10 jaar geleden werkte de oprichter en eigenaar Walter Hendriks bij Ramsey in Amersfoort als manager van de afdeling Engineering, en was verantwoordelijk voor het ontwerp van o.a. weegsystemen, alsmede het verzorgen van de project begeleiding van de uit te voeren opdrachten. De genoemde afdeling werd opgeheven, en Walter Hendiks besloot om deze activiteiten in een eigen bedrijf voort te zetten. De eerste vier jaar werkte Master Engineering als leverancier van de mechanische delen van weegsystemen (inclusief de engineering) aan een aantal bekende firma’s.

Begin 2007 is besloten om een eigen koers te gaan varen. Er werd een compleet programma eigen weegsystemen gepresenteerd, en werden drie ervaren Service Engineers in dienst genomen. Een maand later volgde Jaap Oosterlee, Sales Manager, die vijftien jaar verkoopervaring van weegapparatuur met zich meebracht.

Nu staat er een volwassen leverancier van weegapparatuur in o.a. de Bulk sector. Op het gebied van dynamische weegsystemen, zoals bandwegers en schroef weegsystemen, is Master zelfs marktleider geworden. Master Engineering kan naast het leveren van de weegsystemen ook gehele of gedeeltelijke turn-key projecten uitvoeren, inclusief montage en in bedrijf stellen. Bovendien verleent Master hoogwaardige service, niet alleen op haar eigen apparatuur, maar ook op de meeste andere merken weegsystemen.

Het leveringsprogramma bestaat uit de Master bandwegers, doseerbanden, schroefweegsystemen, valplaat meetsystemen, loss-in-weight systemen, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, weegplateaus, Tectron metaal detectoren en grote displays (ook op klanten specificatie)

Master, bandwegers, schroefweger, weger, loss-in-weight systemen, Ramsey, loadcell, bunkerweging, siloweging, weegplateaus, weegschalen.

Klik hier voor meer info


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 2 gast(en)