Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nieuwbouw Vlint UPDATE
#1

Het nieuwe bedrijfspand van Vlint Holding begint nu echt vorm te krijgen. Als alles volgens plan verloopt zullen wij in week 30 en 31 gaan verhuizen.

[Afbeelding: GetFile.aspx?guid=d98566a9-d2a6-4395-9a20-81d6ad2eb234]

Het is alweer even geleden dat er een update is gegeven omtrent de bouw van het nieuwe pand van Vlint Holding. Nadat de eerste paal eind mei werd geslagen is er al veel veranderd en staat ons nieuwe pand als een huis. Aan de buitenkant is vrijwel alles klaar en er wordt hard gewerkt om ook binnen alles naar wens maken, zodat wij na onze verhuizing in week 30 en 31, direct aan het werk kunnen!

Het nieuwe bedrijfspand van Vlint krijgt een oppervlak van 10.000 m2 bedrijfshal en 3000 m2 kantoor. In totaal is er 20.000 m2 grond afgenomen en rekeninghoudend met de toekomst zijn er ook nog uitbreidingsmogelijkheden.

Vlint is een snelgroeiend en aansprekend bedrijf dat prima past binnen de doelstellingen van de gemeente. Het brengt 120 arbeidsplaatsen mee naar Lelystad. De vestiging van Vlint Holding is een belangrijke economische impuls voor Lelystad en een belangrijk signaal naar de markt. Afname van meer dan twee hectare grond is zeker in deze tijd een grote vestiging en kan andere twijfelende ondernemers over de streep trekken om zich in Lelystad te vestigen. Het getuigt van geloof in de kansen en de mogelijkheden die Lelystad aan bedrijven biedt.

De werkmaatschappijen van Vlint
Vlint Holding bestaat uit de dochterondernemingen Vilton, Vilton Services, Nedfilter, Insolids, Viltex, Climexx, Viservo,en Viltalis. De werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen binnen hun eigen marktgebieden in de clusters bouw, filtratie, solids handling, technisch textiel, en technische dienstverlening. Ze hebben dezelfde (technische) wortels maar ieder een herkenbaar gezicht.


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)