Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Volg Vlint Holding via social media
#1

Social media is in de laatste vijf jaar uitgegroeid tot een platform dat niet meer weg is te denken uit ons dagelijks leven. Waar in het begin werd gedacht aan een tijdelijke hype, is er nu toch echt sprake van een trend die zich in de komende jaren hoogstwaarschijnlijk alleen maar zal vergroten, ook in de zakelijke markt.

In de privésfeer posten we wat af op de verschillende platformen als Facebook, Twitter, LinkedIn en Youtube.
Het delen van informatie met vrienden en kennissen staat hierin centraal, maar ook zeker het volgen van deze nieuwsberichten gaat steeds verder. Waar het vroeger de klassieke communicatiemiddelen als tv en radio betroffen, komen de sociale media platformen nu vaak het eerst met de nieuwsitems. Mede door de stormachtige ontwikkelingen die de mobiele telefonie heeft doorgemaakt, gaat het nieuws sneller de wereld over dan ooit tevoren.
Deze combinatie, samen met het feit dat wij mensen over het algemeen erg nieuwsgierig zijn, zorgt ervoor dat social media als een raket de lucht is ingeschoten en daar naar verwachting voorlopig ook nog zal blijven hangen.

Enkele cijfers
Facebook heeft wereldwijd 600.000.000 leden, waarvan ongeveer 4.500.000 in Nederland. Twitter heeft wereldwijd 105.000.000 leden, waarvan zich er ongeveer 400.000 in Nederland bevinden. LinkedIn heeft in maart 2011 de mijlpaal van 100.000.000 leden bereikt, waarvan ongeveer 2.3 miljoen in Nederland. Tenslotte heeft Youtube wereldwijd maar liefst 450.000.000 bezoekers per maand! Hiervan zijn bijna 9.000.000 bezoekers afkomstig uit Nederland.

Vlint Holding en social media.
Op zakelijk gebied gaat social media ook steeds meer betekenen. Verschillende grote bedrijven zijn al erg actief met de diverse platformen en hebben door het groot aantal volgers een erg groot bereik. Ook in de bouwwereld zijn er verschillende voorbeelden die steeds actiever worden met de verschillende platforms. Zo zijn de grotere bouwbedrijven tegenwoordig op Twitter en Linkedin aanwezig om vooral op Twitter het laatste nieuws te delen en op LinkedIn deel te nemen in de verschillende discussies, gerelateerd aan de branche. Samen met de dochterondernemingen is Vlint zich aan het oriënteren op de social media. Dit heeft geresulteerd in verschillende Twitter, Facebook en LinkedIn accounts. Wij proberen hierin relevant nieuws te delen met belangstellenden.

Ook heeft Vlint zijn eigen Youtube kanaal, waar wij diverse filmpjes op hebben staan betreffende de producten van onze dochterondernemingen. Bij iedere overzichtspagina van onze dochterondernemingen kunt u op de verschillende iconen drukken om zo doorgelinkt te worden naar het betreffende social medium.

Door ons te volgen via de diverse platforms maakt u onze nieuwsberichten relevanter en blijft u op de hoogte van onze bezigheden.

Twitter
Facebook
Linkedin
YouTube


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)