Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Call for papers: COMSOL Conference 2012 Milaan
#1

Abstracts kunnen worden ingediend voor de 8ste editie van de jaarlijkse Conferentie over multifysica simulaties

COMSOL nodigt de gebruikers uit om een abstract in te dienen voor één van de belangrijkste evenementen op het gebied van numerieke analyses voor multifysische toepassingen: de COMSOL Conferentie. Sinds het begin van de conferenties hebben al meer dan 2450 professionals hun werk met COMSOL Multiphysics gepresenteerd. De Conferenties worden wereldwijd op een aantal plaatsen gehouden en de Europese Conferentie vindt dit jaar plaats in het Milan Marriott Hotel te Milaan op 10-12 oktober.

Wereldwijd ontmoeten 2000 ingenieurs en wetenschappers vanuit de industrie, overheid en academische wereld elkaar. De conferentie is een perfecte gelegenheid om succesvolle ervaringen uit te wisselen, cursussen te volgen, te netwerken en presentaties bij te wonen van vooruit strevende sprekers uit de industrie. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

Akoestiek en trillingen
Batterijen/Accu's en Brandstofcellen
Biomechanica en biowetenschappen
Chemische reacties en -technologie
CFD
Onderwijs
Elektrochemie
Elektrodynamica
Elektromagnetisme
Geofysica
Warmteoverdracht en faseverandering
Magnetohydrodynamica
MEMS technologie & Piëzo-elektrische toepassingen
Microfluidica
Multifysica
Nanotechnologie
Optica, Fotonica en Plasmonica
Optimalisatie
Particle tracing
Plasmafysica
Poreuze media stroming
Quantummechanica
RF en microgolf-technologie
Halfgeleiders
Sensoren en actuatoren
Structuurmechanica
Transportverschijnselen
Alle abstracts worden beoordeeld door het programma comité bestaande uit 20 personen. “De leden van het comité hebben alle jaren lang ervaring met modelering en simulaties binnen R&D, product design en/of op universitair niveau,” zegt Valerio Marra, Program Committee chairman. “Het is fijn om zoveel ervaring in het comité te hebben. We kijken uit naar de abstracts. De inzendingen zijn ieder jaar weer indrukwekkend, wat veel leesplezier oplevert.“

Alle presentaties, posters en papers worden verzameld op de COMSOL Conference CD. De CD wordt jaarlijks verspreid naar 150.000 ingenieurs en wetenschappers over de gehele wereld, een boeiende manier om naamsbekendheid te verkrijgen.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om een abstract in te sturen. Snelle beslissers belonen wij met een korting op de inschrijfkosten als een abstract voor 22 juni wordt ingestuurd. De deadline voor de abstracts is 3 augustus. Meer informatie over de COMSOL Conference 2012 in Milaan is te vinden op: www.comsol.nl/conference2012/europe

Over COMSOL
COMSOL Multiphysics is een wetenschappelijke software-omgeving voor het modeleren en simuleren van fysische systemen. Een krachtige eigenschap van deze software is de mogelijkheid om meerdere fysische verschijnselen tegelijk te berekenen. Het is mogelijk om optionele modules toe te voegen om de berekening voor specifieke disciplines zoals akoestiek, chemie, elektromagnetisme, warmteoverdracht, MEMS en mechanica, verder uit te breiden. COMSOL is 1986 opgericht in Zweden en is sindsdien gegroeid tot een wereldwijde onderneming met kantoren in diverse Europese landen, India en in de Verenigde Staten. Meer informatie over de organisatie is te vinden op: www.comsol.nl.


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)