Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Enthousiasme HET Instrument 2012
#1

De voorbereidingen op de beurs HET Instrument zijn in volle gang. Netto is nu 10.000 vierkante meters aan standruimte geboekt. Vlak voor de exposantenbijeenkomst op 17 april is hal 1 met de deelnemers uit de branches Industriële Elektronica en Laboratorium Technologie zo goed als vol. Dat betekent dat uitbreiding naar hal 4 noodzakelijk is. Dit biedt kansen voor exposanten die zich nog willen inschrijven voor deelname aan de vakbeurs voor industriële elektronica, industriële automatisering en laboratorium technologie. De organisatie verwacht nog te groeien in vierkante meters. De beursplattegrond staat vanaf deze week online en daarmee start de verkoop vanaf de plattegrond.

In het aantal aanmeldingen voor de kick-off, die vandaag plaatsvindt bij het organiserend bureau FHI, federatie van technologiebranches in Leusden, zie je het enthousiasme terug. Veel ingeschreven exposanten en ook potentiële exposanten laten zich vandaag informeren over de stand van zaken maar vooral over de beurs en bezoekerswerving. Doel van deze bijeenkomst is laten zien hoe gezamenlijk effectief bezoekers geworven kunnen worden voor de beurs, standhouders, beursprojecten en seminars.

Vandaag wordt ook de app van HET Instrument gelanceerd. Via de app kunnen de bezoekers aan de beurs eenvoudig informatie over de beurs zoals exposantenlijst, plattegrond en conferentieprogramma downloaden.

Ook de bezoekers zijn enthousiast voor een gratis beursbezoek. Met het versturen van de eerste bezoekersnieuwsbrief in maart is de bezoekerswerving van HET Instrument officieel gestart en hebben de eerste 2.500 bezoekers zich al aangemeld voor een bezoek aan de beurs in september. Met deze planning en stand van zaken loopt het schema voor op de editie van 2010.

Naast een goed gevulde beursvloer krijgen de projecten en seminars ook meer vorm en inhoud. Voor exposanten (en potentiële exposanten) bieden deze activiteiten extra kansen in de bezoekerswerving. De beursprojecten zijn gericht op interactie tussen exposant en beursbezoeker. Dit levert enthousiasme en beleving op de beursvloer. Ook voor de projecten en seminars hebben de bezoekers zich, boven verwachting, aangemeld.FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van Industriële Elektronica, Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie en Medische Technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, zowel publiek als privaat, het bedrijfsleven en (semi) overheidsinstellingen. In totaal zijn ruim 700 bedrijven bij FHI aangesloten. De gezamenlijke omzet bedraagt ongeveer zeseneenhalf miljard euro per jaar.

De vierdaagse beurs en technologieconferentie HET Instrument 2012 vindt plaats van 25 tot en met 28 september in Amsterdam RAI en omvat bedrijven die hun producten en diensten presenteren.


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)