Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Marktonderzoek Investeringsvooruitzichten Procesindustrie 2012
#1

Machevo & Bulk Vereniging schakelt VNU Exhibitions in voor brancheonderzoek

Het marktonderzoek van de Machevo & Bulk Vereniging wordt in 2012 uitgevoerd door VNU Exhibitions, organisator van de vakbeurs Industrial Processing. Doel is om inzicht te krijgen in de ontwikkelingen en toekomstverwachtingen van de afnemers en gebruikers van procesinstallaties, -engineering, -automatisering en -apparatuur in de industrie. Voorgaande onderzoeken hebben de accenten in de diverse sectoren geopenbaard. Met de resultaten kunnen de leden van de Machevo & Bulk Vereniging aan de slag om hun producten en dienstverlening aan te passen.

De onderzoeksresultaten krijgen een barometerfunctie. Vandaar dat het jaarlijks wordt afgenomen bij een representatieve groep afnemers en gebruikers in de branche. Zij komen onder andere uit de (petro-)chemische-,farmaceutische-, kunststof-, machine-,apparaten- en metaalproductenindustrie. De resultaten worden vergeleken met voorgaande uitkomsten. Zo kan worden gekeken naar trends en of eerdere verwachtingen zijn uitgekomen. Dit wordt in een rapport verwerkt en exclusief aangeboden aan de leden van de Machevo & Bulk Vereniging. De eerste uitkomsten worden in mei gepresenteerd. Die bevatten Facts & Figures (statistieken en marktcijfers) en Feelings & Forecasts (ontwikkelingen, trends en verwachtingen).

Trends

Peter Scholten van de Machevo & Bulk Vereniging: “Het onderzoek wordt op dezelfde wijze uitgevoerd als de twee voorgaande jaren. Trends worden zichtbaar en tevens kunnen we terugblikken in hoeverre de voorspelling van het
voorgaande jaar wel of geen werkelijkheid is geworden. Wij denken dat VNU Exhibitions goed is uitgerust om professioneel marktresearch uit te voeren door hun ervaring met de diverse industriële beurzen."

Complete markt in vizier

Marc Klumper, projectmanager van de vakbeurs Industrial Processing: “Als beursorganisator hebben wij de complete markt in het vizier. Van producent tot afnemer. Samen met de Machevo & Bulk Vereniging kunnen we onze expertises en kennis combineren in dit onderzoek. Het is daarnaast ook een versteviging van de band tussen de twee organisaties.”

Meer informatie

De Machevo & Bulk Vereniging verstrekt het marktonderzoeksrapport exclusief aan haar leden. Geïnteresseerden kunnen zich via e-mail wenden tot het secretariaat van de vereniging: secretariaat@machevo.nl


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)