Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Het Machevo Paviljoen tijdens vakbeurs Industrial Processing
#1

De Machevo & Bulk Vereniging introduceert tijdens de vakbeurs Industrial Processing het Machevo Paviljoen. Leden kunnen exclusief gebruik maken van dit aanbod. Het paviljoen is een vervolg van het Machevo Collectief dat in 2010 zijn primeur beleefde. Deze collectieve laagdrempelige formule is te vinden op een toplocatie in hal 11. Het paviljoen heeft een eigen uitstraling en wordt tijdens de beurs extra onder de aandacht gebracht. Bezoekers en de vertegenwoordigde bedrijven zullen het paviljoen nog makkelijker vinden. Industrial Processing is 2 tot en met 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht. De beurs maakt onderdeel uit van de Industriële Week en is de grootste beurs op het gebied van processing binnen de Benelux.

De Machevo & Bulk Vereniging neemt voor deelnemende leden alle zorgen rondom standbouw weg en verstrekt korting op de reguliere deelnamekosten. Dit alles in samenwerking met beursorganisator VNU Exhibitions om zo een laagdrempelige beursdeelname te kunnen bewerkstelligen. Bedrijven nemen een ‘all-in pakket’ af waarbij alles, van vloerhuur tot standbouw en van schoonmaak tot inrichting, wordt geregeld. Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar.

Verzoek van leden
Het idee voor dit concept is ontstaan op verzoek van de leden. Met name voor de middelgrote en kleine bedrijven weerhouden de kosten en de organisatie hen (nog langer) deel te nemen. Het bestuur van de vereniging is in reactie hierop met beursorganisator VNU Exhibitions rond de tafel gaan zitten met dit als oplossing

Voor vragen over het paviljoen kunt u contact opnemen met Lex Wolters van VNU Exhibtions 030 - 295 2866 of lex.wolters@vnuexhibitions.com. Meer informatie is tevens in de speciale flyer te vinden of op de website van de Machevo & Bulk Vereniging.


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)